Pagina laatst aangepast op 30 maart 2020 ( Steun ons en doe mee aan het virtuele café in Por Que No te Gent)

historiek

POR QUE NOtelefoonnummer voor info: 09/2539764
Gelegen nabij het UZ Gent, Galglaan 93 te 9000 Gent.
e-mailadres voor info: porqueno@skynet.be

Voortaan vindt u de zaak ook terug op Facebook onder: "Por Que No Gaycafé".

 

AANDACHT

STEUN ONS IN DEZE CORONATIJD en BESTEL virtueel reeds jullie pintjes via Café Courage, klik op de onderstaande foto, en kies in het invulvenster voor Por Que No, alvast bedankt voor uw steun,hugs beerke en peter.
Deze pintjes kunnen jullie nuttigen vanaf het moment dat onze deur weer open mag en dat geldig tot 8 maanden!

Beste klanten en toekomstige bezoekers, hoe komt u naar de Galglaan 93 te 9000 Gent?
Komende van de Sterre rij de rotonde op, rechts aanhouden (kant benzinestation), volg dan de Krijgslaan tot aan de 1ste lichten, aldaar rechtsaf, de Galglaan in en op het einde op het kruispunt ziet u de zaak.
Komende van het centrum, volg de Krijgslaan tot aan de verkeerslichten en sla links af (volg de tramlijn), op het einde op de hoek van de Pintelaan en de Galglaan, rechtover de halte tram 2 (die rijd richting Zwijnaarde) bent u ter bestemming.
Komt u met het openbaar vervoer, u kunt opstappen op de lijn 2 aan de Zuid, aan de Koornmarkt of aan Gent Sint-Pieters station. OPGELET: Als u met de tram 4 komt dient u AF TE STAPPEN aan de halte KRIJGSLAAN, anders rijdt u door tot in het UZ K12 wat dan nog een heel eind te voet is. Komt u met de tram 4, stap af halte Krijgslaan en neem dan daar tram 2 (Zwijnaarde) tot halte DE PINTELAAN, daar rechtover bent u op uw bestemming.
Allen welkom, groetjes Beerke van de Por Que No en vriend Peter.

Beste klanten, regelmatig krijgen wij de vraag of het Gafé Por Que No nog te bereiken is, daar in Gent de LEZ zone is ingevoerd. Wij kunnen u verzekeren dat wij NIET in de LEZ Zone liggen! Zie hiervoor hieronder het plattegrond van de ligging van LEZ en Por Que No. Wij hopen dat wij nu voor eens en voor altijd dit probleem de wereld hebben uitgeholpen. Iedereen blijft natuurlijk van harte welkom in Gaycafé Por Que No... Men vertelt het voort.

 

Wordt vriend op Facebook en dit op het profiel van "Norbert Declercq", dan kunnen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de "Por Que No Gaycafé" te Gent.

Noteer dit alvast in uw agenda!

Komende evenementen in de Por Que No.

UITZONDERLIJK: door de opgelegde sluiting van de overheid zal er in MAART 2020 geen BEARS Night plaatsvinden: De volgende Bears Night zou mogelijk zijn op 11 APRIL 2020 vanaf 21 uur, als de overheid beslist dat we weer mogen openhouden. We houden u op de hoogte van het verdere verloop van deze genomen maatregelen.
Veel Hugs van Beerke en vriend Peter.

 

Mijn profiel op bearwww.comMijn nickname is:   knuffelbeergent


Door de opgelegde sluiting van de overheid zal de Disco Night voorzien op zaterdag 21 maart 2020 niet doorgaan, maar eventueel worden verplaatst naar 4 april 2020 vanaf 21 uur, als de maatregelen die de overheid heeft opgelegd niet meer van toepassing zijn. We houden u hiervan verder op de hoogte.

 

 

De Por Que No Gaycafé is tijdelijk GESLOTEN door de opgelegde verplichte sluiting van de overheid. Van zodra we weer mogen OPEN zijn laten we u hiervan bericht. Alvast bedankt voor uw begrip en zorg goed voor elkaar, hugs Beerke en Peter.

Een real Bear-minded gaybar voor gays.
Waar zowel ouderen als jongeren er hun gading kunnen vinden.historiek ,foto's , naar de Vlaamse Gaysite;

regenbooglijn

LINKEN

BARRAZZA, gelegen in Hoefslagstraatje (zijstraat van de winkelstraat LangeMunt). www.barrazza.be

Erotic Gayclub Adonis (Drongen): zie www.adonisgent.com

Eet & Praatcafé A Pluss (de vroegere Foyer Casa Rosa)


regenbooglijn

Wie zoekt bears of behaarde mannen, of wie valt voor zulke types?
Zoek niet langer verder, ga via de onderstaande linken naar de enige website met profielen van bears, behaarden, of sympathisanten, GRATIS aammelding en profiel mogelijk.
Reeds vele profielen uit België en Nederland zijn er te vinden. Zoeken kan op verschillende waarden en dat WERELDWIJD! Breng eens een bezoek aan deze website, misschien ook iets voor u om u aan te melden?Er is een zoekmachine voorzien op de website van bearwww.com, zie verderop.
In deze zoekmachine kunt u verschillende elementen ingeven om te zoeken (land, leeftijd, stad, soort). Vooral wie op zoek is naar bears, cubs, shubby's, polarbears, papabears, chasers of admirers kan hierop zijn gading vinden. OPGELET: op bepaalde uren kan men niet gratis zoeken, daar er dan een restrictie op de gallerijen bestaat en de site dan enkel kan geraadpleegd worden door een betalend lid, in de daluren is het zoeken meestal gratis. Wenst u iemand te zoeken? Ga onmiddellijk naar onderstaande link.Tevens als u klikt op de link: guide.bearwww.com dan krijgt u alle evenementen te zien die plaatsvinden over de gehele wereld.

 

rechtstreeks zoeken: klik hier www.bearwww.com

logo bearwww

Mijn profiel op bearwww.comMijn nickname is:   knuffelbeergent

 

zoeken op de Belgische startpagina