Pagina laatst aangepast op 7 januari 2020 ( Nieuwe evenementen in de Por Que No te Gent)

historiek

POR QUE NOtelefoonnummer voor info: 09/2539764(vr-za na 21 uur, ma-di-wo-do antwoordapparaat, gesloten)
Gelegen nabij het UZ Gent, Galglaan 93 te 9000 Gent.
e-mailadres voor info: porqueno@skynet.be

Voortaan vindt u de zaak ook terug op Facebook onder: "Por Que No Gaycafé".

 

AANDACHT

Beste klanten en toekomstige bezoekers, hoe komt u naar de Galglaan 93 te 9000 Gent?
Komende van de Sterre rij de rotonde op, rechts aanhouden (kant benzinestation), volg dan de Krijgslaan tot aan de 1ste lichten, aldaar rechtsaf, de Galglaan in en op het einde op het kruispunt ziet u de zaak.
Komende van het centrum, volg de Krijgslaan tot aan de verkeerslichten en sla links af (volg de tramlijn), op het einde op de hoek van de Pintelaan en de Galglaan, rechtover de halte tram 2 (die rijd richting Zwijnaarde) bent u ter bestemming.
Komt u met het openbaar vervoer, u kunt opstappen op de lijn 2 aan de Zuid, aan de Koornmarkt of aan Gent Sint-Pieters station. OPGELET: Als u met de tram 4 komt dient u AF TE STAPPEN aan de halte KRIJGSLAAN, anders rijdt u door tot in het UZ K12 wat dan nog een heel eind te voet is. Komt u met de tram 4, stap af halte Krijgslaan en neem dan daar tram 2 (Zwijnaarde) tot halte DE PINTELAAN, daar rechtover bent u op uw bestemming.
Allen welkom, groetjes Beerke van de Por Que No en vriend Peter.

Wordt vriend op Facebook en dit op het profiel van "Norbert Declercq", dan kunnen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de Por Que No te Gent.


Op ZATERDAG 11 JANUARI 2020 vanaf 21 uur brengen we weer feest in de keet, dan vieren we bij een drankje en hapjes "BEERKES VERJAARDAGSPARTY en hij wordt 60 jaar!".
Wie komt er ook? We ontvangen jullie met open armen en laat het ons maar weer heel gezellig en tof maken!!Tot zaterdag 11/01/2020? Hugs en groetjes van Beerke en Peter.

Gaybar Por Que No is OPEN volgens de onderstaande dagen en uren.

GESLOTEN VAN ZONDAG T.E.M. DONDERDAG.


Open op VRIJDAG en ZATERDAG
vanaf 21 uur tot... sluiten,


Een real Bear-minded gaybar voor gays.
Waar zowel ouderen als jongeren er hun gading kunnen vinden.historiek ,foto's

regenbooglijn

LINKEN

BARRAZZA, gelegen in Hoefslagstraatje (zijstraat van de winkelstraat LangeMunt). www.barrazza.be

Erotic Gayclub Adonis (Drongen): zie www.adonisgent.com

Eet & Praatcafé A Pluss (de vroegere Foyer Casa Rosa)


regenbooglijn

Wie zoekt bears of behaarde mannen, of wie valt voor zulke types?
Zoek niet langer verder, ga via de onderstaande linken naar de enige website met profielen van bears, behaarden, of sympathisanten, GRATIS aammelding en profiel mogelijk.
Reeds vele profielen uit België en Nederland zijn er te vinden. Zoeken kan op verschillende waarden en dat WERELDWIJD! Breng eens een bezoek aan deze website, misschien ook iets voor u om u aan te melden?Er is een zoekmachine voorzien op de website van bearwww.com, zie verderop.
In deze zoekmachine kunt u verschillende elementen ingeven om te zoeken (land, leeftijd, stad, soort). Vooral wie op zoek is naar bears, cubs, shubby's, polarbears, papabears, chasers of admirers kan hierop zijn gading vinden. OPGELET: op bepaalde uren kan men niet gratis zoeken, daar er dan een restrictie op de gallerijen bestaat en de site dan enkel kan geraadpleegd worden door een betalend lid, in de daluren is het zoeken meestal gratis. Wenst u iemand te zoeken? Ga onmiddellijk naar onderstaande link.Tevens als u klikt op de link: guide.bearwww.com dan krijgt u alle evenementen te zien die plaatsvinden over de gehele wereld.

 

rechtstreeks zoeken: klik hier www.bearwww.com

logo bearwww

Mijn profiel op bearwww.comMijn nickname is:   knuffelbeergent